Creació i disseny d’un producte i una marca compromesa amb el disseny i el desenvolupament sostenible: Cyclotie, d’una punxada a un corbatí. 

Cyclotie és el nom que LA TAULA ha posat a la seva marca de corbatins confeccionats a mà amb cambres de bicicleta reutilitzades. Un projecte d’upcycling, 100% barceloní, que combina la cambres amb d’altres materials com cintes de manillar o corbates reutilitzades. Cada corbatí és una peça única amb moltes històries i quilòmetres recorreguts.

Després de desenvolupar diversos prototips, al març de 2015 LA TAULA va llançar la primera col·lecció de Cyclotie amb un centenar de corbatins. Actualment va per la tercera col·lecció i ha realitzat diverses col·laboracions amb altres marques locals i responsables.

Altres projectes | Disseny de producte | Identitat de marca

Català