L’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració dels districtes i altres entitats municipals, organitza anualment el cicle de concerts Música als Parcs a diferents espais verds de la ciutat. Es tracta d’una proposta musical que vol acostar la música de qualitat a tots els públics, fomentar la presència de joves intèrprets i, alhora, potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure.

Des de l’edició 2016 s’ha incorporat a l’oferta del cicle una sèrie de visites guiades prèvies als concerts per millorar l’experiència del públic, donant a conèixer els espais verds de la ciutat i aportant informació sobre la història i la biodiversitat de cadascun d’ells. LA TAULA coordina les visites guiades del cicle, encarregant-se del disseny dels continguts i de l’execució.

Català