Sessions estratègiques per donar resposta al repte plantejat per Bizi Bide, Associació Guipuzcoana de Fibromiàlgia i Síndrome de la Fatiga Crònica

LA TAULA va acompanyar a Bizi Bide en el procés d’hibridació per donar resposta al seu repte d’estructurar i gestionar un programa d’activitats atractiu. Després d’una primera fase exploratòria, van anar sorgint altres reptes amagats que van desembocar en una campanya de comunicació creada col·laborativament amb les sòcies i socis de l’entitat convertint-les, alhora, en les protagonistes de la campanya. Més enllà dels resultats tangibles, el procés va transformar l’associació i les seves associades, apoderant-les i fent-les sentir capaces de seguir lluitant per la seva causa.

El procés es va emmarcar dins la capitalitat europea de la cultura de Donostia i del projecte de laboratori d’innovació ciutadana, Hibrilaldiak.

Consultoria | Sessions estratègiques | Espais de participació

Català