Disseny i producció de l’estand i activitats divulgatives de la iniciativa de consum responsable i prevenció de residus Renova la teva roba

LA TAULA va idear i produir un estand de cartró reciclat, desmuntable, fàcilment emmagatzemable i reutilitzable per a la xarxa d’intercanvi Renova la teva Roba. Aquest estand es va pensar per donar resposta a les diferents necessitats de difusió i promoció del programa. Es va utilitzar en diverses edicions de la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC) i en altres accions promogudes per les entitats i equipaments de la ciutat que formen la xarxa.

També es van organitzar activitats divulgatives destinades al públic jove, com el taller de customització de texans que va tenir lloc a l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu de Palomar.

Producció | Arquitectura efímera | Accions de sensibilització

Català