El laberint de les nostres vides és una exposició itinerant realitzada amb motiu del 30 aniversari d’Arrels Fundació.

“Una persona no acaba al carrer d’un dia per l’altre, es va perdent poc a poc, potser per triar camins equivocats que fan que la seva situació es vagi deteriorant amb el temps o pels camins sense sortida que marca la pròpia estructura de la societat. No hi ha una única causa, sinó una successió de situacions. És per això, que a través del recorregut visual laberíntic es busca simbolitzar un viatge cap a nosaltres mateixos, on s’experimenti en primera persona la sensació de perdre’s arribant al carrer per tornar després al món, transformats en una persona diferent.”

LA TAULA va ser l’encarregada de conceptualitzar i dissenyar els continguts i la narrativa d’aquesta exposició inaugurada al Centre Cívic Pati Llimona i que itinerarà per diversos espais.

Català