Producció de #GenderUOC, l’acte de celebració del Dia Internacional de les Dones de la Universitat Oberta de Catalunya

LA TAULA va encarregar-se de la producció de la jornada #GenderUOC que, allunyant-se dels formats acadèmics, va presentar els resultats de la Diagnosi de Gènere 2018 feta per la Unitat d’Igualtat de la UOC a través d’un espectacle escènic i visual a càrrec de la companyia Atzur. A més, l’acte va comptar amb presentacions d’iniciatives de la universitat per incorporar la perspectiva de gènere i un taller de design thinking per treballar de manera col·laborativa en els diferents eixos del nou pla d’igualtat de gènere de la UOC. Va tancar la jornada l’spoken word de la Maria Cabrera i la Blanca Llum Vidal i la proposta musical de la punxa discs Ikram Bouloum. L’acte va tenir lloc a la sala (3) de l’Apolo de Barcelona.

Producció | Esdeveniments singulars

Català