Disseny, coordinació i producció de la celebració del Dia Sense Cotxes a la ciutat de Barcelona sota el lema La Mercè Respira a la via Laietana

LA TAULA va encarregar-se des de la conceptualització inicial fins a l’execució final de l’esdeveniment. Va crear un recorregut lúdic i didàctic al llarg de tota la via Laietana amb activitats organitzades a partir d’eixos temàtics: La ciutat de vianants, La mobilitat sostenible, El carrer per a les persones, Donem pas al verd i Una ciutat jugable. Uns espais que van permetre a la ciutadania experimentar, conèixer, gaudir i jugar a través d’una trentena d’activitats amb l’objectiu de mostrar com podria ser una Barcelona sense cotxes.

Producció | Esdeveniments singulars | Arquitectura efímera | Materials gràfics | Accions de sensibilització

Català