Creació i producció de l’espai d’arribada de la Barcelona Magic Line, la caminada solidària anual organitzada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu

LA TAULA va idear una proposta per transformar la plaça de la Catedral de Barcelona en un espai per agrair a totes les persones participants la seva col·laboració i per transmetre i compartir els valors de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. A l’arribada, les persones participants es van trobar amb una emotiva rebuda per part dels Mercis, uns personatges creats especialment per a l’ocasió. A més, també van poder gaudir de diverses activitats familiars, tallers, espectacles i concerts.

El projecte es va realitzar en col·laboració amb ATOMIC Mathews Haba i uTOpia Barcelona.

Producció | Esdeveniments singulars | Accions de sensibilització

Català