Oficina tècnica de l’Escola de Som Energia, el punt de trobada per a les persones sòcies de la cooperativa de consum d’energia verda

LA TAULA va coordinar la producció, va gestionar l’atenció a les persones participants i va dissenyar i produir materials gràfics per a l’Escola de Som Energia. Entre les accions realitzades destaquen la contractació de proveïdors amb valor social i ambiental, la col·laboració amb col·lectius de Mataró compromesos amb l’economia social i l’energia verda i la producció de materials amb criteris de sostenibilitat, com les acreditacions amb paper de llavor.

L’Escola va tenir lloc a Mataró i les diverses activitats es van repartir entre l’Ateneu i la Casa Coll i Regàs de la Fundació Iluro, Can Fugarolas i el Cafè de Mar.

Producció | Esdeveniments singulars

Català