Disseny i producció dels materials de promoció de la pagesia de Sant Feliu i dinamització del seu espai dins de la Fira Verda de les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat

LA TAULA va dinamitzar, dins de la Fira Verda, l’espai dedicat a la pagesia de Sant Feliu amb diverses activitats per a públic familiar, com un photocall de pagès, un showcooking o un taller per plantar una tomaquera.  

Així mateix, LA TAULA va dissenyar i produir materials gràfics per promoure el consum dels productes agraris de la pagesia local entre la ciutadania. Per incentivar la compra en els punts de venda directa es va crear una targeta de fidelització que obsequiava amb una bossa als clients que la completaven.

Producció | Esdeveniments singulars | Accions de sensibilització | Materials gràfics

Català